Uusi IKEA PS 2012 Mallisto

Pin It

ikea ps 2012 mallisto


Read about IKEA PS 2012 collection in English.

Juu, lupasin ettei kotimme tule olemaan täysin IKEAn kamoilla sisustettu, mutta ehkä yksi muutama juttu vielä..

IKEA lanseeraa seitsemännen IKEA PS malliston joka kuvastaa IKEAn perusarvoja – hyvää muotoilua edullisin hinnoin. IKEA PS mallisto uusitaan joka kolmas vuosi, ja sen perusajatuksena on ammentaa inspiraatiota menneestä ja jalostaa vanhoista tuotteista tämän päivän ja tulevaisuuden henkeen ja tarpeisiin sopivia. Tänä vuonna IKEAn suunnittelijat hakivat kokoelmalle inspiraatiota IKEAn 60-vuotisen historian ajalta paneutumalla vanhoihin IKEA-tuotteisiin ja -kuvastoihin uudistaen hittituotteita niin että ne sopivat ajanhenkeen, mm. uudistamalla materiaaleja ja valmistamalle ne myös kestävän kehityksen näkökulmasta.

IKEA PS 2012 mallisto ilmestyy IKEAn liikkeisiin Pohjoismaissa toukokuussa. Voit hakea inspiraatiota myös IKEAn IKEA PS 2012 markkinointiblogista. Blogissa on kivoja kuvia, mutta on hieman pettymys, se kun on kirjoitettu Mian näkökulmasta, joka kuulostaa ihan tavalliselle kuluttajalle, mutta en olisi yllättynyt jos blogi on kuitenkin mainostoimiston tyttöjen käsialaa, sen verran feikille kuulostaa — meinaan näitä huonekaluja kun ei saa vielä Ruotsinkaan IKEAsta, vaan meillä täälläkin saadaan odottaa toukokuun puolelle.

ikea kirjahylly, ikea ps 2012 hylly

IKEA PS 2012 lasiovinen kirjahylly
Avoimet hyllyt ovat olleet mitä kuuminta huutoa viimeiset muutaman vuotta, mutta jotenkin tykkään miten tämä kirjahylly on “vanhanaikainen” ja siinä on lasiovet. Etenkin hauska miten se “kehystää” kaikki tavarat hyllyissä ja bonuksena tietty ettei tarvitse pyyhkiä pölyjä yhtä usein..

ikea ps kynttiläjalka, kynttelikkö

IKEA PS 2012 kynttelikkö
Tämä on mainio moderni kynttelikkö, jonka saat itse koota miten haluat. Tulee mieleen monet Brooklynissä pikkuliikkeissä törmätyt kyntteliköt, ja uskon että tästä tulee uusi modernien kotien klassikko.

ikea ps 2012 tuoli

ikea ps tuoli


IKEA PS 2012 tuoli

Tämä tuoli on kuin Alvar Aallon jakkaran ja tanskalainen 50-luvun tuolin värikäs lapsenlapsi. Tuolin suunnittelija Lisa Norinder päivitti isänsä 80-luvulla suunnitteleman tuolin tehden siitä pinottavan. Vaikka Artekia ei mikään voita – selkänoja ja hinta tekevät tästä tuolista aikas kivan varatuolin, joita kotona voisi olla kasassa muutamia. Ja nuo värithän ovat syötävän ihania.

ikea ps 2012 seinävalaisin

IKEA PS seinävalaisin
Tämä täytyy nähdä uskoakseen. Meinaan tämän lukulampun suunnittelijalla Johanna Jelinekillä todella sytyttti kun hän keksi ettei nykypäivän valaisimeen tarvita edes isoa lamppua, vaan pieni LED lamppu, joka tekee koko valaisimesta kapean. Jopa niin kapean että se on helppo laittaa lättänäksi seinää vasten kun se ei ole käytössä.

ikea ps 2012 malliston lipasto

IKEA PS 2012 lipasto
Vaikka IKEAn huonekaluja on aika helppo muuntaa muitakin, tämän lipaston muuntelun oman näköiseksi sujuu vielä helpommin. Mainio vaikka ullakolle tai rappujen alle ja parhaimmillaan kun laitat lipaston “kehystämään” vaikka taulua.

ikea ps pöytä

IKEA PS 2012 pöytä
Viimeinen herkku on tämä ruokapöytä joka muuntuu helposti pienemmäksi/isommaksi. Mainio pöytä koteihin jossa on esim. eri määrä ruokailijoita riippuen viikonpäivästä – niin sinkku- kuin isovanhemmille, opiskelijoille tai nuorille pareille. Ja erityisesti tykkään trendikkäästä valkoisen ja puun yhdistelmästä.

Kuvat: IKEA

Tilaa kaikki huonolla suomen kielellä kirjoitetut Skimbaco Lifestyle FINNISH EDITION postaukset lukijaasi, tai tilaa Skimbaco Lifestyle FINNISH EDITION sähköpostitse, näin saat ainoastaan suomenkieliset postaukset.

About Katja Presnal

Katja Presnal is an international lifestyle expert, originally from Finland. Katja shows how to live globally inspired life to the fullest. She has been featured in NY Times, Glamour, Redbook, Fodor's, Forbes and Woman's Day magazines among many other national and international publications and written for MTV3 and Lifetime TV networks. She is a board member of the Professional Travel Bloggers Association, award-winning social media strategist, and a well-known speaker in the social media conferences. Katja has lived in four different countries, and seven states in the USA, and married to a helicopter pilot. Their three children were all born in different countries within three years. When not working or jet-setting the world, Katja is at home cooking big family dinners.

Get Katja's first book Instagram as your Guide to the World - How, What and Who to Search and Follow on Instagram to Help You Travel the World for free, and follow Katja's travel account @skimbaco on Instagram.

Post a Comment

*