Sisustustuotteita edullisemmin Dalanista

Pin It

Oletko jo Dalanin jäsen?

Ystäväni Heidi kertoi minulle sisustusliikkeestä/ostoklubista nimeltä Dalani, ja olen jo ihan koukussa. Amerikassa asuessa tein paljonkin ostoksia erilaisista ostosklubeista, joissa on merkkivaatteita ja kodin tuotteita ale-hinnoin, ja olin aivan onnessani kun kuulin että Suomesta ja Ruotsista löytyy Dalani, joka on todella paljon niiden tapainen joissa olen tottunut ostelemaan. Dalani tarjoaa hyvälaatuisia sisustus- ja kodin tuotteita alennettuun hintaan ja kaikki tuotteet ovat myynnissä vain rajoitetun ajan, ja tarjoukset ovat voimassa vain jäsenille. Jäsenyys ei maksa mitään, ja kuka tahansa voi liittyä.

Tilasin Dalanista juuri Marimekon Fat Boyn, ja olen ihastellut kevään mittaan ihania valaisimia monilta eri valmistajilta. Ohessa muutama kuva tuotteista joita Dalanissa on myynnissä juuri nyt, liity jäseneksi, ja kurki jatkossakin mitä ihanuuksia heiltä löytyy.

Tiedätkö muita vastaavia ostosklubeja? Mikä on sinun suosikkisi?

kuvat: Dalani

Tilaa kaikki huonolla suomen kielellä kirjoitetut Skimbaco Lifestyle FINNISH EDITION postaukset lukijaasi, tai tilaa Skimbaco Lifestyle FINNISH EDITION sähköpostitse, näin saat ainoastaan suomenkieliset postaukset.

About Katja Presnal

Katja Presnal is an international lifestyle expert, originally from Finland. Katja shows how to live globally inspired life to the fullest. She has been featured in NY Times, Glamour, Redbook, Fodor's, Forbes and Woman's Day magazines among many other national and international publications and written for MTV3 and Lifetime TV networks. She is a board member of the Professional Travel Bloggers Association, award-winning social media strategist, and a well-known speaker in the social media conferences. Katja has lived in four different countries, and seven states in the USA, and married to a helicopter pilot. Their three children were all born in different countries within three years. When not working or jet-setting the world, Katja is at home cooking big family dinners.

Get Katja's first book Instagram as your Guide to the World - How, What and Who to Search and Follow on Instagram to Help You Travel the World for free, and follow Katja's travel account @skimbaco on Instagram.

Post a Comment

*