Sisustustuotteita edullisemmin Dalanista

Pin It

Oletko jo Dalanin jäsen?

Ystäväni Heidi kertoi minulle sisustusliikkeestä/ostoklubista nimeltä Dalani, ja olen jo ihan koukussa. Amerikassa asuessa tein paljonkin ostoksia erilaisista ostosklubeista, joissa on merkkivaatteita ja kodin tuotteita ale-hinnoin, ja olin aivan onnessani kun kuulin että Suomesta ja Ruotsista löytyy Dalani, joka on todella paljon niiden tapainen joissa olen tottunut ostelemaan. Dalani tarjoaa hyvälaatuisia sisustus- ja kodin tuotteita alennettuun hintaan ja kaikki tuotteet ovat myynnissä vain rajoitetun ajan, ja tarjoukset ovat voimassa vain jäsenille. Jäsenyys ei maksa mitään, ja kuka tahansa voi liittyä.

Tilasin Dalanista juuri Marimekon Fat Boyn, ja olen ihastellut kevään mittaan ihania valaisimia monilta eri valmistajilta. Ohessa muutama kuva tuotteista joita Dalanissa on myynnissä juuri nyt, liity jäseneksi, ja kurki jatkossakin mitä ihanuuksia heiltä löytyy.

Tiedätkö muita vastaavia ostosklubeja? Mikä on sinun suosikkisi?

kuvat: Dalani

Tilaa kaikki huonolla suomen kielellä kirjoitetut Skimbaco Lifestyle FINNISH EDITION postaukset lukijaasi, tai tilaa Skimbaco Lifestyle FINNISH EDITION sähköpostitse, näin saat ainoastaan suomenkieliset postaukset.

About Katja Presnal

Katja Presnal is an international lifestyle expert with a mission to inspire people to live life to the fullest. She has been featured in NY Times, Glamour, Redbook and Woman's Day magazines among many other national and international publications and written for MTV3 and Lifetime TV networks. Read Katja's full bio and connect with Katja on Twitter as @skimbaco or @katjapresnal. Katja is currently living her happily-ever-after in Sweden with her husband, and three children (whom were all born in different countries within three years). When not working she is cooking big family dinners, planning her next trip or skiing.

Post a Comment

*