Bebelane: odottavan mamman nettikauppa

Pin It

Näin äitienpäivän tienoilla ajattelin vinkata laadukkaasta suomalaisesta äitiysvaatteiden erikoisliikkeestä Bebelanesta. Bebelane on äitiysmuotiin erikoistunut liike, jonka laajasta valikoimasta odottavat äidit löytävät niin muodikkaat masutuubit, juhlamekot kuin trendifarkutkin raskausajalle. Bebelanesta löytyy sellaisia maailmalla tunnettuja ja julkkisäitienkin suosiossa olevia äitiysmerkkejä kuten Séraphine, Cake Lingerie ja Bravado! Designs. Muita herkkuja ovat mm. Petunia Pickle Bottom-merkkiset hoitolaukut, Skip Hopin lelut, ja Mama Mion kauneustuotteet. Parasta Bebelanessa on kuitenkin muodikkaat äitiysvaatteet, ihanaa että löytyy iso valikoima vaatteita joista odottava äiti voi valita vaatteet niin töihin, juhliin, joogaan tai koti-iltaan.

Osa Bebelanen vaatteista voi tuntua hieman kalliille jos ajattelee että niitä käyttää vain lyhyen raskausajan, mutta ehdottomasti suosittelen muutaman kestosuosikin ostamista myös raskausajalle, on itselläkin paljon parempi olo. Hyvälaatuiset äitiysvaatteet on helppo laittaa myyntiin tai kiertoon kun ei itsellä ole enää tarvetta, kun taas huonolaatuisista käytetyistä vaatteista et kirpparilla edes pääse eroon. Monet Bebelanen valikoimissa olevista mekoista tai paidoista myös soveltuvat raskauden jälkeen käytettäviksi, ja muuntautuvat imetysvaatteiksi, joten ovat todella hyvä sijoitus.

Ohessa muutama suosikki Bebelanen sivuilta!


Dahlia juhlamekko (76,90€) on todella kaunis!
Beryl tunika (69,90€) menee niin juhlaan kuin arkeen ja helppo yhdistellä.

Imetyshuivi (49,95€) muuntautuu vauvan peitosta imetysliinaksi ja muodikkaaksi huiviksi.
Masutuubi (eri väreissä) (9,90€) tukee selkää, jatkaa paidan pituutta ja antaa väriä asuun.
Skip Hop Versa hoitolaukku (85,00€) menee vaikka jo raskausajalla, ja vauva-ajan jälkeen – eihän tämä edes näytä vaippakassille!

Tilaa kaikki huonolla suomen kielellä kirjoitetut Skimbaco Lifestyle FINNISH EDITION postaukset lukijaasi, tai tilaa Skimbaco Lifestyle FINNISH EDITION sähköpostitse, näin saat ainoastaan suomen kieliset postaukset.

About Katja Presnal

Katja Presnal is an international lifestyle expert, originally from Finland. Katja shows how to live globally inspired life to the fullest. She has been featured in NY Times, Glamour, Redbook, Fodor's, Forbes and Woman's Day magazines among many other national and international publications and written for MTV3 and Lifetime TV networks. She is a board member of the Professional Travel Bloggers Association, award-winning social media strategist, and a well-known speaker in the social media conferences. Katja has lived in four different countries, and seven states in the USA, and married to a helicopter pilot. Their three children were all born in different countries within three years. When not working or jet-setting the world, Katja is at home cooking big family dinners.

Get Katja's first book Instagram as your Guide to the World - How, What and Who to Search and Follow on Instagram to Help You Travel the World for free, and follow Katja's travel account @skimbaco on Instagram.

Post a Comment

*