Tyylitila: Reed Krakoff Spring 2013

Pin It

Muotitalot ovat julkaisseet jo ensi syksyn, pre-fall 2013 -mallistojaan, mutta yksi tulevan kevään suosikkimallistoistani on vielä esittelemättä. Mallisto viehättää minua kovasti ja siksi haluankin nostaa sen vielä esille ennen kuin siirrytään ensi syksyn tuuliin.Yksi suosikkimallistoistani ensi keväälle on Reed Krakoffin maanläheinen ja kauniisti leikattu mallisto. Vaatteet ovat yksinkertaisia, silti kiinnostavia. Printit on unohdettu ja vaatteiden sävymaailma on harmoninen. Vaatteet istuvat hyvin ja laskeutuvat kauniisti.

Vaatteiden maanläheinen sävymaailma pääsee oikeuksiinsa kun koko asu on samaa sävyä. Mustaa käytetään usein antamaan ryhtiä vaaleammille kokonaisuuksille, niin tässäkin mallistossa, mutta muutamat täysin vaaleat asut näyttävät, että aina tuota skarppausta ei tarvita. Läpinäkyvyyttä on tulevan kesän mallistoissa käytetty paljon, niin tässäkin. Läpinäkyvyys tuo paljon uusia ulottuvuuksia pukeutumiseen ja piristää muuten tavanomaisia asuja.

Kaunista ja käyttökelpoista, tulisipa jo kevät!

Kuvat Style.com Monica Feudi/feudiguaineri.com

About Nina

Nina Varis is interested in and curious about fashion and the latest trends. She was studying dress making and fashion but found herself working at the office. But working in a totally different field doesn't mean you can't enjoy seeing beautiful and inspiring things, right?

Post a Comment

*